Følg vår blogg!

Rådgiver innen karriere, outplacement og nedbemanning Kristin Weholt

Hvilke hovedoppgaver & ansvarsoppgaver har du i AS3 Transition?

Jeg er rådgiver innen karriere, omstilling, nedbemanning og outplacement, som innebærer at jeg bistår ledere og HR med å gjennomføre gode omstillings- og nedbemanningsprosesser. Jeg har ansvar for større og mindre kunder i AS3 Transition. Jeg er også outplacementrådgiver og hjelper personer som er i outplacementprogram hos oss videre i deres karriere. 

Hva er din bakgrunn?

Kristin har alltid hatt et levende engasjement for psykologi, kultur, kommunikasjon og ledelse. Hun har flere års ledererfaring fra litteratureksport, og er trent i strategiutvikling og personalledelse. I eksportarbeidet samarbeidet hun med mennesker fra alle verdensdeler, og lærte å kjenne den forretningsmessige siden av både små og store organisasjoner. Litteraturstudiene hennes var alltid spisset inn på den psykologiske siden av menneskelig erfaring. Hvordan kan vi finne et språk for, og slik forstå reaksjonene våre på nye erfaringer? Denne bakgrunnen, i kombinasjon med studier i endringsledelse og coaching, har gitt henne både forretningsmessig og menneskelig innsikt, bred kulturforståelse og gode kommunikative evner.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Som nevn over har jeg et stort engasjement for psykologe, kultur, kommunikasjon og ledelse. Det AS3 Transition jobber med - å hjelpe mennesker og virksomheter gjennom jobbrelaterte endringer - er noe jeg brenner for. 

Kristin Weholt

Rådgiver innen karriere, omstilling, nedbemanning og outplacement.

Kontakt kristin på mail
Kristin Weholt

Book et møte

Med Kristin eller en av våre andre dyktige kollegaer

Nyhetsbrev

Vi deler så mye vi kan av egen kompetanse