Følg vår blogg!

Hvordan lykkes på LinkedIn

Vi tilbyr LinkedIn Workshop for HR og ledere som ønsker å styrke og forbedre sin profil på LinkedIn. Målet er at du skal få kunnskap og dele erfaringer med andre om hvordan du kan oppnå konkrete resultater med LinkedIn. Du vil kunne bygge din egen og bedriftens merkevare, rekruttere bedre eller bli rekruttert og bli mer bevisst din egen karriereutvikling.

José Manuel Redondo Lopera, merkevarespesialist og coach i AS3 Transition og AS3 Executive hjelper ledere og HR om hvordan man kan lykkes på LinkedIn. Han vil vise deg hvordan man lager en målrettet LinkedIn-strategi, bygge opp en solid profil som skaper resultater, og gi deg praktiske tips for å engasjere din målgruppe og få synlighet.

Hvorfor skal man lykkes på LinkedIn?

Sosiale medier, og særlig LinkedIn, er veldig relevant i jobbsøking, personlig merkevarebygging og for karriereutvikling. En God LinkedIn profil gir svært gode muligheter til å vise din kompetanse, erfaringer og resultater.

Innhold i LinkedIn-workshopen: 

 • Hvordan lage en personlig, tydelig og virkningsfull strategi slik at du når dine mål
  • Bygge opp både din bedrifts og din personlige merkevare
  • Rekruttere de riktige ansatte
  • Planlegge din karriere
  • Skape tillit og troverdighet
 • 15 trinn for å bygge en solid og optimal LinkedIn-profil som skaper det rette profesjonelle inntrykket og tilliten.
 • Hvordan bruke LinkedIn aktivt for å nå dine mål
 • Hvordan bygge opp og bruke nettverket ditt
 • Hvordan bruke LinkedIn-grupper for å skape mest mulig engasjement og skaffe de beste ansatte, eller selv få drømmejobben raskt
 • Spørsmål og erfaringsutveksling

Vi veksler mellom opplegg i plenum, individuell refleksjon og gruppearbeid. I tillegg vil du få mulighet til å nettverke. Varighet: Ca 3,5 timer. Seminaret er for bedrifter. 

Ønsker du mer informasjon om dette seminaret, fyll inn informasjon i skjemaet nedenfor eller send en mail til José. Workshopen er for deg som har en LinkedIn-profil fra før, og som ønsker å heve profilen din til et nytt nivå. AS3 Transitions workshops er kun for B2B kunder. 

send mail til josé

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet og konkrete resultater. Han har startet fire selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene.

José har en bred og spennende ledelseskompetanse fra store internasjonale konserner med sterke merkevarer til små lokale startup. Han har hjulpet til med endringsledelse, brukeropplevelser, forretnings- og  produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging.

José jobber nå som transition coach og senior rådgiver i AS3 Transition, og hjelper mennesker og bedrifter til å se og realisere mulighetene som ligger i endringene, med spesielt fokus innen leder- og teamutvikling, karriereplanlegging, personal branding og sosiale medier.

KontaktJosé på jred@as3.no eller ring oss på 815 55 855

Joses profil på linked in

Bli god i LinkedIn

Fyll inn informasjonen nedenfor og du vil høre fra oss.

Karriereutvikling

AS3 Transition | Karriere

karriere og prestasjon
Nyhetsbrev

Vi deler så mye vi kan av egen kompetanse