Følg vår blogg!

AS3 TRANSITION - HØSTEN 2015 Velkommen til en spennende høst!

AS3 Transition ønsker deg velkommen tilbake fra sommerferien –  og håper du er klar for en høst med oppladet energi og arbeidslyst! Vi fortsetter vår mandagsblogg og gir deg i dag innsikt i våre planer denne høsten der vi har mye spennende på gang.

AS3 Transition har som mål å bli markedets ledende innen Job Transition Management – jobbrelaterte endringer. Vi er på god vei mot målet. Som flere har sett lanserte vi i juni en fornyet logo og nytt design, samt nye hjemmesider som et bevis på at vi fornyer oss etter markedets ønsker og krav. I tillegg har vi nå en enklere struktur der AS3 Transition leverer tjenester under fire hovedområder:

  • Nedbemanning og outplacement
  • Karriere og prestasjon
  • Endringsledelse og endringskapasitet
  • Stress og arbeidsglede

Vi er i vekst, og har ansatt fem nye medarbeidere i 2015 for å nå vårt mål. I august styrker vi vår stab ytterligere. I våres ble Ingvar Lona ansatt som seniorrådgiver med hovedansvar for ledertrening og endringsledelse. Vi ønsker nå Jannecke Laurang velkommen som seniorrådgiver for tjenester innen outplacement. I tillegg vil Martine Langberg starte hos oss i september, med ansvar for å bedre vår egen innovasjon tilknyttet våre tjenester.

KOSTNADSFRIE SEMINARER

Vi deler vår kunnskap med deg - utover høsten arrangerer vi flere frokostseminarer med ulike temaer. Meld deg på!

AS3 Executive

25. august gjentar suksessen fra i våres. Vi diskuterer The Executive Challenge Survey: En nordisk undersøkelse AS3 har gjennomført i samarbeid med Ennova. Undersøkelsen tar for seg hva toppledere i Norden oppfatter som sine hovedutfordringer.

8. september inviterer holder vi et seminar med en av Europas ledende innen lederutdanning - Vandyck Silviera. Han er Direktør for joint venture mellom IE Business School og Financial Times.

AS3 Transition: Outplacement og nedbemanning

Denne høsten vil vi også arrangere seminarer innen nedbemanning og hvordan man kan skape effekt i organisatoriske endringsprosesser: 3. september: Stavanger (sammen Bemanningsbyraaet Stavanger) og 9. september: Oslo (sammen Advokatfirmaet Thommessen). Dato for Bergen vil komme. 

I høst gjennomfører vi også et kundeseminar hvor Bjørn Solend (partner i AS3) gjennomgår hvilke kvalitetskriterier bedrifter bør legge til grunn når de innhenter bistand i forbindelse med nedbemanningsprosesser. Dato for dette seminaret, samt flere spennende seminarer om blant annet endringsledelse vil komme fortløpende.

Velkommen til en spennende høst hos AS3!

Hilsen Hege Lundby Mathisen - Markedsansvarlig i AS3 Transition. 

Vi er både på Facebook og LinkedIn - i tillegg til at vi ukentlig gir deg inspirerende blogginnlegg - neste uke vil vår administrerende direktør Einar Wergeland-Jenssen komme med nyheter innen endringsledelse.

AS3 Transition - seminarer 2015
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger