Meld deg på våre webinarer!

Hvordan bli Sertifisert coach?

Du har sikkert tenkt på det i lengre tid. Du har et ønske om å utvikle deg selv og styrke andre. Du har sannsynligvis undersøkt mulighetene og alternativene. Hva er det som er avgjørende for ditt valg av coachingutdannelse? Kanskje du ønsker å coache ledere og lederteam og utfordringene de møter? Kanskje ønsker du å coache noen som står fast og trenger en sparringpartner for å utvikle seg?

Samtaler som gir innsikt
Uansett hvem du sitter overfor vil denne coachingutdannelsen gi deg den kunnskapen og de verktøyene du trenger som coach.


Å gjøre en forskjell
Den du coacher vil naturligvis fokusere på konkrete utfordringer. Refleksjon hos vedkommende er defor en helt sentral del av forløpet og vil gi nye perspektiver som kan
være med på å skape varige resultater. Med coachingutdannelsen blir du altså i stand til å gjøre en reell forskjell for andre mennesker.


Åpen for alle
Utdannelsen er åpen for alle som er tilknyttet en virksomhet eller organisasjon og er rettet  mot deg som vil coache mennesker eller benytte en coachende inngang i en forretningorientert sammenheng.

Spørsmål til Transition Coach-utdannelsen

Hvordan melder jeg meg på utdannelsen?
Kontakt oss på 815 51 855 

Hvordan foregår undervisningen?
Vi bruker mange ulike læringsformer som klasseromsundervisning, e-læring, trening i grupper og veiledning. Det legges vekt på viktigheten av selvstudium mellom modulene. Her jobber du med den nyervervede kunnskapen og verktøyene gjennom hjemmeoppgaver, øvelser i coachingsamtaler og møter med din læringsmakker.


Hvem underviser på utdannelsen?
I AS3 Transition Norge har vi tRE sertifiserte Transition Coacher: Martine Austad Langberg, Sissel Brune Henriksen og Signe Haver.

Kan jeg møte underviser før jeg melder meg på utdannelsen?
Vi tilbyr gjerne et møte med en av utdannelsens undervisere før du melder deg på. Du kan avtale et møte ved å kontakte oss
på tcutdannelse@as3.no


Får jeg et eksamensbevis?
Ja, du mottar et eksamensbevis etter hvert fullførte nivå.

Du velger ditt nivå

Møt en Transition Coach

Martine Austad Langberg

Practitioner Coach - Nivå 2

Sissel Brune Henriksen

Senior Practitioner Coach - Nivå 3

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger