Meld deg på våre webinarer!

Project manager Irene Skarsgard Ivin

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsområder har du i AS3 Transition?

I AS3 jobber jeg som Project Manager. Her bistår jeg ledelsen, kundeansvarlige og rådgiverne i sitt arbeid mot både kunder og kandidater samt jobbe med produkt- og tjenesteutvikling. Arbeidet kan omfatte alt fra utarbeidelse av salgs- og presentasjonsmateriell, anbudsarbeid, generell salgsstøtte og kvalitetsutvikling.

Hva er din bakgrunn?

Jeg har bachelor Sosionom i bunn, men har det siste 10-året hovedsakelig jobbet innen bemannings- og rekrutteringsbransjen med bl.a. salg- og kundeoppfølging, rekruttering, ledelse og produktutvikling. Siste 2 årene ønsket jeg å høste erfaring fra ulike bransjer og har derfor jobbet som HR-konsulent med oppdrag innen både privat og offentlig sektor. Mine verdier er engasjement, integritet og balanse. For meg betyr det at jeg er opptatt av å gjøre de rette tingene også når ingen ser på. Det betyr at jeg er på mitt beste når jeg får engasjere meg og bidra i noe jeg tror på. Og det betyr at jeg er opptatt av å ha en god balanse mellom jobb, privat og i meg selv.

Hva engasjerer deg i det du jobber med?

En rød tråd gjennom min arbeidskarriere er roller hvor mennesket er i fokus. Det kan være i form av den gode samtalen, gjennom ledelse, salg eller ved å tilrettelegge for kvalitet og leveranse for et team gjennom effektive, gode verktøy og arbeidsprosesser. Arbeidsglede er viktig for meg. Og jeg har en genuin tro på at når vi mennesker er bevisst på våre egne drivere og får gjøre det vi er gode på og som engasjerer oss – ja da har vi et godt utgangspunkt på plass for at vi skal kunne få være på vårt aller beste. Det handler om mestring, drivkraft og motivasjon.

Irene Skarsgard Ivin

Project manager i AS3 Transition

Mail til Irene
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger