Følg vår blogg!

Seniorrådgiver innen stresshåndtering, karriereutvikling og nedbemanning Kristin Weholt

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsområder har du i AS3 Transition?

Jeg er ansvarlig for forretningsområdet Stress og arbeidsglede, hvor AS3 Transition bistår virksomheter med å fremme trivsel og redusere risiko for stress. Dette kan skje gjennom leder- og medarbeidertrening, eller gjennom individuell rådgivning. Jeg er også rådgiver innen karriere, omstilling og nedbemanning, der jeg bistår ledere og HR med å gjennomføre gode omstillings- og nedbemanningsprosesser. Jeg har ansvar for både store og små kunder av AS3 Transition, og har særlig fokus på offentlig sektor. Jeg leverer også individuell karriererådgivning og coaching til medarbeidere og ledere.

Hva er din bakgrunn?

Jeg har alltid hatt et levende engasjement for psykologi, kultur, kommunikasjon og ledelse. Jeg har flere års ledererfaring fra litteratureksport, og er trent i strategiutvikling og personalledelse. I eksportarbeidet samarbeidet jeg med mennesker fra alle verdensdeler, og lærte mye om betydningen av både forretnings- og kulturforståelse. Jeg har hovedfag i litteraturvitenskap, og studiene mine var alltid spisset inn mot den psykologiske siden av menneskelig erfaring. Hvordan kan vi finne et språk for, og slik forstå reaksjonene våre på nye og krevende erfaringer? Hvordan kan fortellingen hjelpe oss med å finne mening i uoversiktlige, stressende situasjoner? Senere har jeg tatt videreutdanning i endringsledelse, coaching og arbeidsrett.

Hva engasjerer deg i det du jobber med?

Jeg brenner for godt lederskap! Og jeg synes det er et stort privilegium å få være med på å utvikle menneskelig potensial gjennom karriererådgivning og coaching. Når du hjelper mennesker og virksomheter gjennom potensielt vanskelige endringer, får du hele tiden utfordret evnen din til å se virkeligheten fra mange forskjellige perspektiver. Er du glad i mennesker og psykologi, finnes det vel neppe en mer spennende jobb.

Kristin Weholt

Seniorrådgiver innen stresshåndtering, karriereutvikling, omstilling og nedbemanning.

Kristin har også hovedansvaret for markedsarbeidet i AS3 Transition. 

Kontakt kristin på mail
Kristin Weholt

Book et møte

Med Kristin eller en av våre andre dyktige kollegaer

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger