Meld deg på våre webinarer!

Webinar 18.08.2020: Coaching 2.0

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt "Coaching 2.0" av Jannecke Bugge og Einar Wergeland-Jenssen. Vi håper du finner webinaret interessant.

Dagens arbeidsliv kjennetegnes av økende endringstakt, mindre forutsigbarhet og høy grad av komplekse problemstillinger. I en verden hvor behovet for kompetanse er skiftende, er det én ting som forblir det verktøyet du alltid har med deg; nemlig deg selv.

Når du skal tilpasse deg endringer eller utvikle nye sider ved deg selv, kan det være en fordel å ha en profesjonell samtalepartner ved din side.

Det finnes ulike tilnærminger til coaching. I dette webinaret vil Einar Wergeland-Jenssen og Jannecke Bugge vise deg hvordan coaching kan være en målrettet, forretningsorientert prosess som skaper økt læring og handlekraft til å endre adferd. I AS3 kombinerer vi det beste fra tradisjonell coaching med nye digitale flater som gjør kunnskap tilgjengelig når du trenger det.

I dette webinaret ønsker vi at du skal få en større forståelse av:

  • Hva coaching av høy kvalitet kjennetegner i vår tid.
  • Hvordan coachende lederskap kan stimulere til bedre utnyttelse av medarbeidernes potensial.
  • Hvordan coaching kan gjøres lett tilgjengelig når du trenger det ved bruk av digitale verktøy.
  • Coachingsamtaler som et problemløsningsverktøy i hverdagen

Webinaret egner seg for alle som ønsker faglig innputt for hvordan man på best mulig måte kan implementere coaching for å skape vekst, både for medarbeideren og virksomheten..

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Jannecke Bugge: jabl@as3.no

Jannecke Bugge

Seniorrådgiver

Jannecke er fagansvarlig for AS3s nedbemanningstjenester.

Hun holder ledertrening i grupper, og er rådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

Les mer om Jannecke
Jannecke Bugge

Einar Wergeland-Jenssen

Daglig leder og organisasjonspsykolog

Einar er administrerende direktør i AS3 Transition. Han er utdannet psykolog – med fordypning i organisasjonspsykologi. Einar har over 20 års erfaring innen organisasjon- og lederutvikling.

les mer om Einar
Administrerende direktør Einar Wergeland-Jenssen

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger