Meld deg på våre webinarer!

Webinar 25.08.2020: Digital nedbemanning

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt "Digital nedbemanning" av Maja Vikan og Richard Thorsen. Vi håper du finner webinaret interessant.

Mange virksomheter opererer digitalt, samtidig er det behov for organisasjonsendringer i denne spesielle situasjonen.

Nedbemanning er krevende for hele organisasjonen. Alle er berørt, både de som mister jobben og de som blir igjen. En av nøklene til en god prosess er lederne. Derfor er vår erfaring at disse har stor nytte av å forberede seg godt til en periode med krevende oppgaver. Det overordnede målet med trening av ledere er å redusere støy i virksomheten og minimere risiko for dårlig omdømme; både internt og eksternt.

I dette webinaret vil vi fokusere på hvordan en virksomhet kan gjennomføre nedbemanning – helt digitalt. Vi kommer blant annet til å berøre følgende temaer:

  • Reaksjoner på nedbemanning
  • Hvilke situasjoner er særlig påvirket i en digital nedbemanning
  • Krevende samtaler digitalt
  • Gode råd til ledere
  • Eksempler fra AS3

Webinaret egner seg for alle som ønsker faglig innputt til hvordan man på best mulig måte kan gjennomføre nedbemanningsprosessen på en smidigst mulig måte, både for medarbeideren og virksomheten, digitalt.

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Jannecke Bugge: mvik@as3.no

Maja Vikan

Seniorrådgiver

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Les mer om Maja

Richard Thorsen

Seniorrådgiver

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

les mer om Richard

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger