Meld deg på våre webinarer!

Webinar 01.09.2020: Hvordan få ledere til å fullt og helt gå inn i lederrollen?

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt "Lederrollen" av Anna Svanberg og Einar Wergeland-Jenssen. Vi håper du finner webinaret interessant.

Er du leder? Har du kjent på at det kan være ganske krevende å møte alle forventningene som stilles til deg? Har du en klar formening om hva du vil oppnå i rollen sammen med dine medarbeidere?

Ofte blir man leder fordi man har vist seg frem, levert gode resultater over tid og tatt de mulighetene som har kommet. Mange takker ja til å bli leder fordi det er en karrieremulighet som virker naturlig. Men hvor mange har egentlig reflektert nøye over hva det betyr å påta seg et lederansvar?

En lederrolle kommer med mange forpliktelser og forventninger. Både fra organisasjonen, medarbeiderne man skal lede, men også nye forpliktelser til en selv. Da er det lett å gå seg litt vill.

I dette webinaret vil Einar Wergeland-Jenssen og Anna Svanberg fortelle hva som gjør at vi trenger ansvarlig ledelse, og gapet mellom hva som ansees som ansvarlig ledelse og i hvilken grad vi opplever å bli utsatt for dette.

Vi deler også sine refleksjoner rundt:
  • Hva som ligger i det aktive valget om å bli leder
  • Hva du forplikter deg til når du takker ja til rollen
  • De krevende situasjonene lederrollen kommer med
  • Ledelse som et fellesskap
Vi håper at webinaret vil gi deg inspirasjon til å reflektere over valget du har gjort, og tre inn i den fulle lederrollen, kanskje på en litt annen måte enn du er vant med. Webinaret passer godt for ledere, de som drømmer om å en dag bli ledere og HR-medarbeidere som jobber med lederutvikling.

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Anna Svanberg: asvan@as3.no

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Les mer om Anna

Einar Wergeland-Jenssen

Daglig leder & organisasjonspsykolog 

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

les mer om Einar
Administrerende direktør Einar Wergeland-Jenssen

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger