Meld deg på våre webinarer!

Webinar 15.05.2020: Slik takler du IDIOTENE PÅ HJEMMEKONTORET

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt: Slik takler du IDIOTENE PÅ HJEMMEKONTORET av Per Henrik Stenstrøm og Einar Wergeland-Jenssen. Vi håper du finner det interessant. Om du har noen spørsmål eller ønsker deg selv et besøk av Per Henrik, er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail!

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Einar Wergeland-Jenssen: ejw@as3.no

Per Henrik Stenstrøm

Foredragsholder og rådgiver

Per Henrik Stenstrøm (54) er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Som journalist og redaktør.

Den Volda-utdannede journalisten har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.

Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder og en av de som virkelig stråler fra scenen. Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

Besøk Hjemmesiden

Einar Wergeland-Jenssen

Daglig leder og organisasjonspsykolog

Einar er administrerende direktør i AS3 Transition. Han er utdannet psykolog – med fordypning i organisasjonspsykologi. Einar har over 20 års erfaring innen organisasjons- og lederskapsutvikling – både som leder og konsulent.

les mer om Einar
Einar Wergeland-Jenssen

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger