Meld deg på våre webinarer!

Webinar 17.06.2021: Individuell lederutvikling

Takk for at du viser interesse får vårt individuelle lederutviklingsprogram.

Lyst til å løfte lederskapet ditt til et nytt nivå, men har ventet på den rette anledningen?

Lederhverdagen er ikke alltid er en dans på roser. Det forventes at du står stødig i beslutninger, tar tak i utfordringer og at du sjonglerer krav og forventinger fra både ledere, medarbeidere og kunder. For noen gjør dette at lederrollen tidvis kan oppleves som ganske ensom.

Dersom du ønsker å løfte lederskapet ditt til et nytt nivå, og lære mer om hvordan du kan utvikle deg i rollen som en ansvarlig leder, er kanskje dette muligheten du har ventet på?

Vi vet at mange virksomheter ikke har budsjetter til å sette opp lederutviklingsprogrammer i egen regi, samtidig som mange ledere ønsker seg mer påfyll. Dette behovet ønsker vi nå å møte gjennom vårt individuelle utviklingsprogram.

AS3 har lang erfaring fra å levere lederutvikling og ledertrening til store norske virksomheter, både innenfor privat og offentlig sektor.

Ønsker du å høre mer om hvordan vi har lagt opp programmet, og møte foredragsholderne som skal lede det, kan du bli med oss på webinar torsdag 17.juni.

Du er velkommen – enten du er leder selv, eller jobber i HR og trenger et alternativt utviklingsprogram for dine ledere.

Ta kontakt med Anna Svanberg for mer informasjon om programmet

Foredragsholdere

Anna Svanberg

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. Hun har tidligere også vært rådgiver innenfor HR og organisasjonsutvikling.

Mer om Anna

Jannecke Bugge

Jannecke Bugge

Daglig leder AS3 Transition

Jannecke jobber til daglig med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

 

Mer om Jannecke
Individuelt lederutviklingsprogram

Ønsker du å lese mer om programet?

Dette er et helt nytt konsept hos AS3. Med digitale workshops, e-læring og coaching setter vi ansvarlig lederskap på kartet, og vi ønsker å få deg med!

Les mer om programmet
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger