Meld deg på våre webinarer!

du har jobben Vi har medarbeideren

Du har jobben – vi har medarbeideren

Du kan helt gratis finne din neste medarbeider hos oss ved å søke blant våre kandidater eller utlyse dine ledige stillinger på vår portal. Vi har hvert år 30.000 nordiske kandidater som alle har fått profesjonell jobbrådgivning, og som er klare for å starte i ny jobb i morgen.

Hvert eneste år er det mer enn 250.000 ledige stillinger på det norske arbeidsmarkedet (SSB, NAV). Det er kamp om de riktige medarbeiderne, og det stiller store krav til din virksomhet når du skal besette en ledig stilling.

De kandidatene som din virksomhet kan finne hos oss er avklart, med tanke på sin jobbrelaterte fremtid. De vet med andre ord hva de kan, hva de vil, og hva de kan tilby akkurat din virksomhet.

Så uansett om du står ovenfor en tradisjonell rekrutteringsprosess, er på jakt etter en medarbeider til en midlertidig stilling, eller en vikar, så har du gode muligheter for å finne en egnet kandidat hos oss.

Søk etter din neste medarbeider – raskt og enkelt

Når du skal finne din kommende medarbeider er det flere muligheter. Du kan søke i vår portal, og medarbeideren kan på egen hånd finne din virksomhet.

Hvis du selv skal søke etter en medarbeider trenger du en innlogging til portalen. Der taster du inn stillingstittel eller kompetanse som du er på utkikk etter, og velger blant annet om kandidaten skal komme fra Norge, Sverige, Danmark eller Finland.

Deretter får du presentert en liste over de personene som matcher søket ditt – og de kan du kontakte direkte.

Hvis du allerede er kunde, gjør du følgende:

Du kan gi relevante HR-ansatte eller ledere tilgang til portalen ved å sende en e-post til partnerportal@as3.no og opplyse om firmanavn, fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post, stillingstittel og din AS3-kontakt. Så mottar du en innlogging, og er i gang innen 24 timer.

Hvis du er interessert, men ikke er kunde, gjør du følgende:

Du kan utlyse ledige stillinger på vår portal

Om din virksomhet har en ledig stilling, kan du også utlyse denne på portalen vår ved å sende selve stillingsutlysningen til oss. Deretter sørger vi for at den blir synlig for samtlige av våre kandidater som har adgang til vår jobbportal.

  • Send stillingsutlysningen som en pdf-fil til partnerportal@as3.no. Husk å skrive hvem som er deres kontaktperson og når søknadsfristen utløper.
  • Du skal skrive hvilken av følgende kategorier jobben hører innunder: Handel og service; IT; Ingeniør og teknikk; Industri og håndverk; Ledelse; HR og personal; Kontor og økonomi; Salg og kommunikasjon; Undervisning, og Øvrige stillinger.
  • Senest innen 24 timer er stillingen synlig. Er det ikke oppgitt en frist blir oppslaget fjernet etter en måned.

 

 

 

 

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger