Meld deg på våre webinarer!

hvorfor velge Outplacement

Gi overtallige medarbeidere de beste forutsetningene for å komme i ny jobb med outplacement.

Outplacement har som mål å hjelpe overtallige medarbeidere videre i deres karriere. I et outplacementprogram hos AS3 Transition får man en personlig og dedikert rådgiver og sparringspartner gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg med å sette fokus på dine kompetanser og jobbmål, og støtter deg på veien mot en ny jobb. Våre rådgivere er alle sertifiserte outplacementrådgivere, de har lang erfaring i arbeidslivet og gode resultater med å hjelpe overtallige videre i arbeidslivet.

Outplacement hos AS3 Transition er først og fremst individuelt tilpasset, men vi tilbyr ukentlige seminarer, webinarer, nettverkskafeer og jobbkafeer. I tillegg har vi et karrieresenter i Oslo som er åpent fra 12-16 på hverdager.

NETTVERKSBYGGING SOM EN DEL AV outplacement
I tillegg til individuell karriererådgivning, der man har møter med sin egen personlige rådgiver, tilbyr vi ukentlige seminarer og webinarer som for eksempel:

  • Hvordan skrive jobbsøknader og CV'er
  • Nettverksbygging
  • LinkedIn for nybegynnere og viderekomne
  • Jobbintervjuet

DIGITALT JOBBFORUM
I AS3 Transitions outplacementprogrammer får man full adgang til AS3s online portal. Man kan blant annet anvende våre profesjonelle jobbmoduler, melde seg på seminarer og webinarer, se videoer om ulike temaer innen jobbsøking, og få innspill til utarbeiding av CV og jobbsøknader. Dette er en god støtte i karriererådgivningen og man har tilgang til denne portalen også etter at rådgivningsprogrammet er ferdig.

Nedbemanningsprosess fra A-Å

KARRIERERÅDGIVERE HOS AS3 TRANSITION

AS3 Transitions rådgivere er alle sertifiserte hos AS3 Academy. Som en av få leverandører innen outplacementfeltet har vi strenge krav til at de som mister jobben skal møte en dyktig og erfaren rådgiver. Vi måler kontinuerlig tilfredsheten og kvaliteten på våre rådgivere, slik at den som mister jobben skal få den beste veiledningen for å komme videre i sin karriere. 

Outplacementrådgivning hos AS3 Transition
Outplacement

Møt våre outplacementrådgivere

Alle er sertifiserte outplacementrådgivere og coacher

AS3 Transition outplacementrådgivere
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger