Meld deg på våre webinarer!

Outplacementrådgiver Mikael Hole

Møt Mikael Hole - outplacementrådgiver hos AS3 Transition og få innsikt i hvordan han jobber med å hjelpe mennesker videre i sin karriere

FÅ DRØMMEJOBBEN med outplacement

Som jobbsøker må du være utholdende, fokusert  og tydelig. Det holder ikke å være en av flere – du må stå frem som det klare førstevalget til stillingen du ønsker. Valget av deg,  og ditt valg om å takke ja, skal være en positiv beslutning både for arbeidsgiver og deg som arbeidssøker.

outplacement - jakten etter ny jobb

De fleste som søker ny jobb opplever situasjonen som unormal og det fremkaller ulike reaksjoner fra motløshet og apati til sprudlende optimisme og høy aktivitet. Noen fokuserer på begrensningene, mens andre ser andre ser på mulighetene, noen ser bakover, mens andre ser fremover, noen har lav selvtillit andre har høy. Som rådgiver møter vi deg i din transisjon - din oppfatning av hva endringen betyr for deg.

Alle har sin historie, sine drømmer og sine mål.

Som arbeidssøker aktualiseres både drømmer og mål. Nå er man i en situasjon hvor man må realitetsorientere seg for å  se på muligheten for å nå eller  endre mål og ambisjoner. Ved å analysere historien og kartlegge hva man faktisk kan og har oppnådd, hva man har av dokumentert kompetanse, hvilke suksesser man har hatt og ikke minst hvordan man er blitt bedømt, får mange et tydeligere bilde av hva man faktisk kan bidra med i en ny jobb. Det bidrar til å øke både selvtilliten og selvfølelsen. Begrensningene blir til hindringer man faktisk kan komme over.

Utfordringen for noen er at fokuset blir for mye rettet mot begrensningene, både ytre og indre. Da kan analysen føre til motsatt utfall, nemlig lavere selvtillit og selvfølelse og uoverstigelige hindringer.

outplacementrådgivning 

Som rådgiver er jeg med  deg i analysen og utfordrer deg på konklusjonene. Jeg lærer meg deg å kjenne for å hjelpe deg til å bli bevisst din egen kompetanse og fremstå som tydelig og relevant. Vi  tilbyr en arena for læring, trening og utvikling som setter deg i stand til å prestere som arbeidssøker og øke muligheten til å fremstå som førstevalget.

Som jobbsøker må du være utholdende, fokusert og tydelig. Mikael Hole, Outplacementrådgiver AS3 Transition

Ønsker mer informasjon

Fyll inn og vi kontakter deg snarest

AS3 Transitions nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og lær mer!

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger