Meld deg på våre webinarer!

De fleste virksomheter bruker mye tid og penger på å finne den helt riktige medarbeideren. Men det fins en lettere måte. Vi tilbyr nå, at din virksomhet både kan søke opp bland alle våre målrettede, avklarte og jobbklare kandidater - i hele Norden - og annonsere ledige stillinger dere har, så de blir synlige for alle våre kandidater. Og det er helt gratis.

AS3 Partnerportal gir nye muligheter
AS3 går nå helt nye veier og lanserer en portal for våre partnere, hvor dere kan finne deres fremtidige medarbeidere – raskt og enkelt.  

Hjelp oss med å skape en suksses
Våre ambisjoner er store, men blir kun til virkelighet hvis dere hjelper oss. 

En plattform for alle  
På samme måte samarbeider vi hvert år med mer enn 1.000 private virksomheter og offentlige organisasjoner – og vårt håp er, at også de vil bruke denne muligheten til å annonsere ledige stillinger.  

Slik annonserer din virksomhet en ledig stilling:

undefined

Møt kun relevante og jobbklare kandidater 

Felles for alle våre kandidater er, at de er helt avklart med tanke på sin jobmessige fremtid. Alle har fått profesjonell karriereveiledning og er klare til å være en del av arbeidsmarkedet. 

De vet hva de kan og vil, og hvilke kompetanser de kan tilby akkurat dere. Med andre ord møter dere kun kandidater som har de kompetansene, deres virksomhet etterspør.  

Søk blant kandidater i hele Norden 


Vi rådgir hver dag kandidater i hele Norden, så hvis dere har en ledig stilling i Norge, Sverige, Danmark eller Finland kan dere få hjelp. 

Mange kandidater befinner seg mellom to jobber, og dere kan finne kandidater med vidt forskjellig faglig bakgrunn. Uansett hvilken bransje din virksomhet er i, og hvilken type medarbeider dere har bruk for, kan vi hjelpe dere. 

Slik søker din virksomhet etter kandidater:

undefined

 

Hvis du allerede er kunde, gjør du følgende:

Du kan gi relevante HR-ansatte eller ledere tilgang til portalen ved å sende en e-post til partnerportal@as3.no og opplyse om firmanavn, fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post, stillingstittel og din AS3-kontakt. Så mottar du en innlogging, og er i gang innen 24 timer.

Hvis du er interessert, men ikke er kunde, gjør du følgende:

 

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger