Følg vår blogg!

start-up: hvordan Starte eget firma

Det er i dag en økende endringstakt i samfunnet generelt samt at nye forretningsmodeller påvirker oss kontinuerlig. I en slik situasjon er det avgjørende å skape nye arbeidsplasser og vi ser derfor et fremvoksende ønske for programmer som retter seg mot start av egen virksomhet.

Start-up programmet kan hjelpe personer som sitter med en gründer i magen og vil oppfylle sin drøm: Å starte eget firma. AS3 Transitions tilbyr et kvalifisert og erfaringsbasert program som fokuserer på testing av forretningsmodell, deg som entreprenør og kommersialisering.

INDIVIDUELL START-UP RÅDGIVER

José Manuel Redondo Lopera i AS3 Transition vil være din rådgiver i start-up programmet. Han er selv en gründer og vet hva som skal til for å lykkes for å starte eget firma: Hvordan starte opp eget firma, og hva du må igjennom på veien dit. I innovasjonsprogrammet er det også en sømløs overgang til andre programmer i AS3 Transitions portefølje.

Hva gjør vi?

Testing av forretningsmodell: Formålet med denne modulen er å teste ut forretningsmodell og om den er skalerbar og repeterende. Metoden er basert på metodikk fra Stanford University og tilsatt norske elementer som gjør metoden lettere for entreprenører å ta i bruk metodikken. Du vil også via denne modulen få en innføring i et nytt fagfelt innen innovasjon og entreprenørskap som blir brukt på ledende universiteter verden rundt.

Deg som entreprenør: Det å være en entreprenør kan til tider være en kaotisk tilværelse hvor du må beherske flere disipliner og helst samtidig. Vi vet godt hva du går igjennom og vi gir deg trygghet i å stå i rollen som entreprenør.

Kommersialisering: Kommersialisering og salg er utslagsgivende for suksess. Vi lærer deg effektive metoder og tips for hvordan du kan øke sannsynligheten for gjennombrudd i salgssituasjoner når du har startet opp ditt eget firma. 

Mer om outplacement?

Les mer om våre outplacementprogrammer

Outplacement
Ipad med bilde av AS3 Transition blogg
Kontakt oss

Ta kontakt for mer informasjon

Våre ansatte

Book et møte

Med en av våre karriererådgivere