Meld deg på våre webinarer!

Onsdag 27. Mai Onboarding i en digital arbeidshverdag

Velkommen til webinaret "Onboarding i en digital arbeidshverdag"

Var du i gang med onboarding av nye medarbeidere i forkant av Corona-situasjonen? Eller har du nyansatte som starter mens vi fortsatt har en litt annerledes arbeidshverdag?

Onboarding kan være særlig krevende for alle parter når prosessen skal skje digitalt. For en nyansatt kan det blant annet bety hjemmekontor fra dag én, uten å kunne møte sin leder eller sine kollegaer fysisk.

Du møter Maja Vikan og Anna Svanberg som blant annet vil ta opp:

  • Suksesskriterier for en god onboarding
  • Hvordan det er å være nyansatt i en digital arbeidshverdag​
  • Råd til deg som leder/HR i en digital onboarding
  • Konkrete tips til onboardingsprogram

Maja har fersk erfaring fra å være nyansatt i en digital hverdag, og begge vil dele raust av sine erfaringer og samtidig peke på nye kloke grep fremover.

Webinaret egner seg for alle som ønsker faglig innputt for hvordan man på best mulig måte skal onboarde nye medarbeidere i en ny situasjon.

Tidspunkt: Onsdag 27. mai kl 09.00 - 09.45

Velkommen til et spennende og gratis webinar om et svært aktuelt tema.

Meld deg på her

Foredragsholdere

Tirsdag 27. mai

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. Hun har tidligere også vært rådgiver innenfor HR og organisasjonsutvikling.

Les mer om anna

Maja Vikan

Seniorrådgiver

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.  

Les mer om Maja
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger