Følg vår blogg!

frokostseminar 12. septembeR En god nedbemanning

Advokatfirmaet Thommessen og AS3 Transition

Nedbemanninger er en del av organisatoriske endringer. Det kan være smertefullt, men om det gjennomføres på en ordentlig måte vil det kunne gjennomføres en god nedbemanning.

Bjørn Solend, partner og seniorrådgiver i AS3 Transition deler erfaringer og gir råd om hvordan HR og ledere bør gjennomføre en nedbemanningsprosess før, under og etter selve prosessen. Menneskelige aspekter blir tatt hensyn til, og vi viser eksempler på hvordan man bør ta vare på medarbeidere under slike prosesser. Partner og advokat i Advokatfirmaet Thommessen AS, Stein Kimsås-Otterbech gir deg nødvendige juridiske innspill som må tas hensyn til i nedbemanningsprosesser. 

Erfarer dere at det er mange beslutninger som må tas før en nedbemanning? I dette seminaret hjelper vi med å sette retning og forholde seg til samme budskap til hele deres virksomhet, inkludert mellomledere. Målet med seminaret er å gi deg som leder/HR grunnlag for så skissere en faglig kunskapsramme som er nødvendig for å kunne gjennomføre en "god" nedbemanningsprosess. 

Aktuelle temaer

• Hvordan forbereder ledelsen seg på en nedbemanningsprosess?

• Hvordan kommuniserer dere dette internt og eksternt?

• Hvordan sørger dere for at både virksomheten og deres ansattes behov blir ivaretatt på best mulig møte?

• Hva forventes av ledere og tillitsvalgte?

• Hvilke juridiske krav stilles til dere ved en nedbemanning?

Tid: Tirsdag 12. september kl 08.30 - 10.30 

Sted: AS3s lokaler i Akersgata 1-5 Oslo (6. etasje)

Vi serverer frokost og kaffe fra kl 08.15. Seminaret starter kl 08.30 - velkommen!

Påmelding

12. september

Akersgata 1-5, Oslo

Veibeskrivelse

KArt

Foredragsholdere

Bjørn Solend

Partner AS3 Transition 

Bjørn er partner i AS3 Transition og jobber til daglig med å hjelpe bedrifter før, under og etter nedbemanningsprosesser. Han har lang og bred erfaring innen omstilling og nedbemanning og hjelper HR og ledelsen med å gjennomføre en god nedbemanningsprosess. 

Bjørn Solend
Bjørn Solend, partner og seniorrådgiver i AS3 Transition

 

Stein Kimsås-Otterbeck

Advokat og Partner i Advokatfirmaet Thommessen

Stein leder Thommessens arbeidsrettsavdeling. Han har betydelig erfaring med arbeidsrettslige problemstillinger og som prosedyreadvokat. Han bistår klienter innen alle aspekter av arbeidsrett, som tvisteløsning, omorganiseringer og nedbemanninger, ansettelser og oppsigelser, samt pensjonsspørsmål.

Stein Kimsås-Otterbeck
Advokat Stein Kimsås-Otterbech