Følg vår blogg!

11 råd: ta styringen over din egen Karriere

Frokostseminarer Stavanger 9. mars

Å ta bevisste valg i din egen karriere er viktig for din markedsverdi, og for utviklingen og retningen du ønsker å ha i livet. Både faglig, profesjonelt og privat. Etter stor suksess i Oslo, gjentar vi dette seminaret i Stavanger 9. mars, nå i samarbeid med Bemanningsbyraaet Stavanger.

Som toppleder, leder og medarbeider er det viktig å ha en strategi for bevisst å bygge opp din egen karriere og markedsverdi. I dette frokostseminaret vil vi inspirere deg til akkurat det.

Arbeidsledigheten i Norge øker. I takt med globalisering, økt digitalisering, fusjoner, sterkere kostnadspress og skiftende rammevilkår er det et faktum at arbeidsforholdene blir kortere og at man skifter jobb hyppigere. Enten man trives i jobben sin, ønsker en forfremmelse, skifter jobb frivillig eller ufrivillig, er det smart å ha lagt noen planer om videre karriere. 

I dette frokostseminaret vil merkevarespesialist i AS3 Transition, José Manuel Redondo Lopera, gi deg 11 råd for hvordan du kan utvikle din karriere og nå dine mål.

Innhold:

  • Hva er din personlige merkevare?
  • Hva er dine styrker?
  • Hvordan jobbe strategisk med å bygge din karriere?
  • Hva vil du jobbe med?
  • Hva er viktig for deg og livsstilen du ønsker deg?
  • Balanse mellom arbeid og fritid.
  • Hvordan forsikre din egen karriere, samt skape fleksibilitet tilpasset den virksomheten du jobber i?
  • Hvordan utvikle din egen karriere?

Påmelding: I skjemaet nedenfor for kunder og bedrifter med mer enn 10 ansatte.

TID OG STED

Stavanger: Torsdag 9. mars, Luramyrveien 40, Sandnes (Hos Bemanningsbyraaet Stavanger)

Vi serverer frokost fra 08.15.

Seminaret starter 08.30 - 10.30

Seminaret forbeholdes kunder og bedrifter. 

Meld deg på

Stavanger 9. mars 2017

av alle stillinger blir utlyst

If you do not know where you want to go then it doesn’t matter which way you go Lewis Carroll, Alice in Wonderland

JOSÉ MANUEL REDONDO LOPERA

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet og konkrete resultater. Han har startet fire selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene.

José har en bred og spennende ledelseskompetanse fra store internasjonale konserner med sterke merkevarer til små lokale startup-firmaer, med endringsledelse, brukeropplevelser, forretnings- og  produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging.

José jobber nå som transition coach og senior rådgiver i AS3 Transition. Han hjelper mennesker og bedrifter til å se og realisere mulighetene som ligger i endringene, med spesielt fokus innen leder- og teamutvikling, karriereplanlegging, personal branding og sosiale medier.

josé på linkedin

CATHRINE STEFFENSEN 

Regionsleder i AS3 Transition i Stavanger

Cathrine er organisasjons-sosiolog og har bred erfaring fra ulike bedrifter innen endringsledelse, ledelse- og teamutvikling på strategisk og operativt nivå i 17 år. I tillegg har hun erfaring fra ledelse av større prosesser, lederprogrammer samt internasjonal erfaring. 

mail til cathrine
Regionsleder i Stavanger, Cathrine Steffensen

Anette Wilstrup

Daglig Leder/Partner i Bemanningsbyraaet Stavanger

Seminaret vil bli holdt i Bemanningbyraaet Stavangers lokaler. Mer informasjon om sted finner du her.

bemanningsbyraaet stavanger
bilde av