Følg vår blogg!

frokostseminar 15.11.16 | oslo Hva er ditt renommé?

Hvor mye er ditt renommé som leder verdt?

Å være bevisst sitt renommé er viktig for karrieren du bygger opp. Som leder, toppleder og direktør er det viktig å ha en strategi for å bygge opp ditt renommé og din merkevare. I dette frokostseminaret vil vi gi deg akkurat det:

Vi i AS3 Transition vil hjelpe deg å bygge ditt renommé

25 % av topplederne i det norske arbeidsmarkedet slutter i sine jobber hvert år. I takt med økt digitalisering, sterkere kostnadspress og skiftende rammevilkår er det stadig mer krevende for ledere å nå sine og virksomhetens mål. Et lederskifte blir i tilfeller brukt som et virkemiddel for å oppnå rask endring i tillegg til ny kompetanse i toppledelsen.

Enten om man skifter jobb frivillig eller ufrivillig er det smart å ha bygget seg et renommé og en god merkevare. Når en toppleder slutter, rammer det også ledere på nivået under. Sannsynligheten for at denne lederen må finne seg en ny jobb internt eller eksternt øker, og viktigheten ved å ha et bevisst fohold til sitt renommé kan være avgjørende for videre karriere. 

AS3 Transition erfarer at ikke alle ledere, toppledere eller direktører har en strategi for sitt renommé eller videre karriere - en Karriereplan B. I dette frokostseminaret vil vi dele konkrete tips og råd fra Partner i AS3 Transition og AS3 Executive Bjørn Solend og Merkevarespesialist i AS3 Transition José Manuel Redondo Lopera. 

  • Hva er et renommé?
  • Hva er din personlige merkevare?
  • Merkevarens verdi
  • Hvordan jobbe strategisk med å bygge opp en merkevare?
  • LinkedIn og sosiale medier
  • Ditt renommé avgjør din markedsverdi
  • En Karriereplan B: Hvordan forsikre sin egen karriere og dermed skape fleksibilitet for den bedriften man jobber i.

Tid: tirsdag 15. november kl 08.30 - 10.30

Sted: Akersgata 1-5, Oslo

Vi serverer frokost og kaffe fra kl 08.15

Seminaret er forbeholdt deg som jobber som leder, direktør, toppleder og HR. 

Melder meg på

Frokostseminar 15.11.16

José Manuel Redondo Lopera

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse. Han er en gründer-type med fokus på innovasjon, kreativitet og konkrete resultater. Han har startet fire selskaper, og har jobbet internasjonalt de siste 23 årene.

José har en bredd og spennende ledelseskompetanse fra store internasjonale konserner med sterke markevarer til små lokale startup, med endringsledelse, brukeropplevelser, forretnings- og  produktutvikling, kommunikasjon og merkevarebygging.

José jobber nå som transition coach og senior rådgiver i AS3 Transition, og hjelper mennesker og bedrifter til å se og realisere mulighetene som ligger i endringene, med spesielt fokus innen leder- og teamutvikling, karriereplanlegging, personal branding og sosiale medier.

Bjørn Solend

Bjørn Solend er Partner i AS3 Executive og AS3 Transition. Han har lang erfaring med å veilede og coache ledere og toppledere i karriereskifte. Bjørn jobber daglig med å rådgi HR og ledere om hvordan en skal ta vare på medarbeidere og ledere ved omstillings- og nedbemanningsprosesser i tillegg til å veilede HR og ledelsen om hvordan de skal håndtere gode nedbemanningsprosesser.

Salgsdirektør Bjørn Solend