Meld deg på våre webinarer!

Webinar 15. mai Slik takler du IDIOTENE PÅ HJEMMEKONTORET!

Velkommen til : "Slik takler du IDIOTENE PÅ HJEMMEKONTORET!"

Et online-foredrag om hjemmekontorets kollegatyper – her er tabbene du må unngå i den nye arbeidshverdagen.

Vi i AS3 har invitert den populære foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm for å holde online-foredrag om hvordan vi kan utvikle og ivareta jobbrelasjoner i denne unormale situasjonen. Hva sikrer god kommunikasjon når alle sitter på hjemmekontor? Hva funker og hva funker ikke?
Velkommen til et underholdende foredrag med konkrete tips og råd.

Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har det siste året turnert landets kulturhus med suksessforedraget "Slik takler du idiotene på jobben!", og tidligere denne uken ble han intervjuet i Aftenposten. Her presenterer han de ulike typene og hvordan du skal takle dem.

Norges mest medieomtalte foredrag samler fulle hus med et tema de fleste kjenner seg igjen i - nemlig vanskelige kolleger. Altså de andre :) De som forsurer arbeidsplassen. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Nå har Stenstrøm utviklet et koronatilpasset foredrag som ser på hjemmekontorets kollegatyper slik at vi kan forstå mer av de som ikke er som oss selv.

Du trodde kanskje du var kvitt idioten på jobben, men nå er han kommet helt inn på hjemmekontoret ditt :)

Tidspunkt: fredag 15. mai kl. 09:00-09:45

Webinaret er kostnadsfritt.

Meld deg på i linken under. Du vil i god tid før få en mail med link til webinarløsningen. 

Velkommen!

Påmeldingen til webinaret finner du her

Om foredragsholderen

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm (54) er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Som journalist og redaktør.

Den Volda-utdannede journalisten har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.

Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder og en av de som virkelig stråler fra scenen. Han har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner.

bli bedre kjent med Per Henrik
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger