Meld deg på våre webinarer!

Våre tjenester Vi hjelper ledere og medarbeidere med å se muligheter i endringer

AS3 Transition sine kjerneområder er i all hovedsak nedbemanning og outplacement, endringsprosesser, transisjoner, lederutvikling stress og trivsel og coaching og karriereutvikling, dersom du er på utkikk etter dette, er du på riktig sted. Under kan du lese mer om de forskjellige bidragene våre.

Hvordan gjennomføre en nedbemanning

Nedbemanning og Outplacement

Vi støtter virksomheter i planlegging og gjennomføring av nedbemanninger. Vi bidrar til å gjøre prosessen god og verdig for alle involverte parter, og hjelper overtallige ut i ny jobb.

LES OM VÅRT BIDRAG HER
Coaching samtale

Organisatorisk lederutvikling

Vi trener ledere i grunnleggende lederferdigheter. Vår tilnærming er vitenskapelig fundert, med en kombinasjon av ulike pedagogiske virkemidler. Vi sikrer at læringsressurser er lett tilgjengelig idet en konkret utfordring oppstår, og at treningen får ønsket effekt.

LES OM VÅRT BIDRAG HER

Personlig lederutvikling - Fremtidens ledere

Dette er lederutviklingsprogrammet for deg som ønsker påfyll i din rolle som leder. her vil vi gjennom et halvt år utvikle deg gjennom lederskapskontrakten. Dette er for deg som kommer fra en mindre organisasjon hvor store lederutviklingsprogrammer ikke blir finansiert, men viljen til å utvikle sine ledere er tilstede.

LES OM VÅRT BIDRAG HER
En coach som coacher ledere

Coaching og karriereutvikling

Vi støtter ledere og medarbeidere i å delta aktivt i sin egen karriereutvikling internt i virksomheten. Vår tilnærming til coaching er fremtidsrettet og forretningsorientert. Gjennom profesjonelle samtaler utfordrer vi forestillinger vi har om eget eller andres utviklingspotensial.

LES OM VÅRT BIDRAG HER

Stressmestring og arbeidsglede

Vi støtter virksomheter i å forebygge og håndtere mistrivsel og stress. Vår rådgivning gir ledere og medarbeidere verktøy til å bevare helse, arbeidsglede og effektivitet i en presset hverdag.

LES OM VÅRT BIDRAG HER
TRIVSELSMÅLINGEN EVI

Ta pulsen på trivsel og stressrisiko i din virksomhet!

Evi gjør det enkelt å styrke trivsel og forebygge sykefravær. Hver medarbeider får straks råd om hvordan man kan ta ansvar for egen trivsel og redusere stress.

LES MER OM MÅLINGEN EVI HER
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger