Meld deg på våre webinarer!

velkommen til våre kostnadsfrie Webinarer og seminarer

Vi arrangerer webinarer hver tirsdag, og vil ha deg med!

Vi i AS3 Transition ønsker å dele vår kunnskap med deg via gode webinarer hver uke. Her belyser vi temaer som er viktige for både enkeltpersoner, ledere og ledergrupper, samt organisasjoner. For eksempel om utvikling i organisasjonen eller webinar om nedbemanning.

Et godt webinar gir deg mulighet til å engasjere deg. Vi gjør det mulig for deg å stille spørsmål underveis til oss og prate med de andre deltakerne, enten det gjelder temaene vi snakker om eller andre relevante problemstillinger.

Vi ønsker dine innspill

Vi i AS3 har lang erfaring med å spre kunnskap, og håper temaene er interessante og vil gi deg relevant input. Likevel ønsker vi svært gjerne å høre hva du synes som våre webinarer. Enten det er ris eller ros, takker vi for det. Ta gjerne kontakt med oss, det er slik vi blir bedre.

Hvordan få tilgang?

Webinarene våre er enkle å delta på. Vi bruker programvaren GoToWebinar som du laster ned i forkant av webinaret. Legg igjen e-post og navn og du vil få tilsendt en link med informasjon for å komme i gang. 

I etterkant av våre webinarer kan du ta kontakt for å be om presentasjonen som er brukt, samt gi spørsmål og svar på det du måtte lure på. Det gjøres opptak av alle våre webinarer. Les mer og finn disse under opptak av våre webinarer.

Kommende webinarer

Vi legger ut linker til påmelding fortløpende

Personer i et medarbeiderutviklingsprogram
Webinar 19. januar

Hvordan ta vare på deg selv og dine kollegaer på hjemmekontoret

Ler mer og meld deg på
Outplacementkandidat
Webinar 26. januar

Forberede en nedbemanningsprosess

Les mer og meld deg på

Hva er et webinar?

Slår du sammen ordene web + seminar, får du ordet webinar. Dette er et seminar som foregår over internett. Vanligvis melder man seg opp til webinaret i forkant, får beskjed når webinaret starter. Temaene kan være alt som en bedrift ønsker å dele. Om det er hvordan en bedrift øker sitt salg gjennom markedsføring, eller om ledelse og teknikker, vil man forsøke å gi en merverdi til seerne, samt finne potensielle kunder som bedriften kan hjelpe.

AS3 Transitions nyhetsbrev

Motta vårt faglige nyhetsbrev og bli alltid oppdatert på våre nyeste webinarer

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger