Meld deg på våre webinarer!

Med Advokatfirmaet Brækhus Hvordan påvirker jussen den nye hverdagen til bedriftene fremover?

Noen bedrifter vil bli mer påvirket av endringer post-covid19 enn andre.
Medarbeiderne våre har på godt og vondt vendt seg til en mer fleksibel hverdag, og mange har funnet rytmen fra hjemmekontoret.
En ting er at vi skal sikre momentum og fremdrift i egen organisasjon, men vi må også sørge for at vi operer og drifter innenfor lovverket.
Så hvordan vil dette påvirke bedriftene fremover, og hva skal man være bevisst på som arbeidsgiver.

Vi er så heldige å ha med oss partner Eirin Simonsen på Webinar, som leder avdelingen for arbeidsrett i Brækhus Advokatfirma DA.
Sammen skal vi snakke litt rundt risikoområder og i hvilken grad arbeidsgivere står foran utfordringer, hva hjemmekontor gjelder.

Har du spørsmål du ønsker vi skal ta opp med Eirin, sende dem gjerne til rthor@as3.no.

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 18. mai, 09:00-09:30

Richard Thorsen

SENIORRÅDGIVER

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Mer om Richard

Eirin Simonsen

ADVOKAT | PARTNER

Eirin bistår i hovedsak arbeidsgiversiden i arbeidsrettslige spørsmål. Hun bistår virksomheter med løpende rådgivning i personalspørsmål og endrings- og nedbemanningsprosesser, samt tvisteløsning og forhandlinger.

Mer om Eirin
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger