Meld deg på våre webinarer!

Kurs i Lederutvikling Lederboosten - løft ditt lederskap!

Lyst til å løfte lederskapet ditt til et nytt nivå, og har ventet på den rette anledningen? Nå har du mulighet til å bli med på AS3 sitt individuelle lederutviklingsprogram. 

Lederhverdagen er ikke alltid en dans på roser. Det forventes at du står stødig i beslutninger, tar tak i utfordringer og at du sjonglerer krav og forventinger fra både ledere, medarbeidere og kunder. Samtidig er en viktig del av lederrollen å kunne kombinere egne leveranser med det å aktivt ta lederskap. Dette er en skvis som flere opplever som utfordrende og lederrollen kan tidvis oppleves som ensom. 

Dersom du ønsker å løfte lederskapet ditt til et nytt nivå, og lære mer om hvordan du kan utvikle deg i rollen som en ansvarlig leder, er kanskje dette muligheten du har ventet på?  

Vi vet at mange virksomheter ikke har budsjetter til å sette opp lederutviklingsprogrammer i egen regi, samtidig som mange ledere ønsker seg mer påfyll. Dette behovet ønsker vi nå å møte gjennom vårt individuelle utviklingsprogram.  

AS3 har lang erfaring fra å levere lederutvikling og ledertrening til store norske virksomheter, både innenfor privat og offentlig sektor.  

Ønsker du å høre mer om hvordan vi har lagt opp programmet, og møte foredragsholderne som skal lede det, kan du bli med oss på webinar torsdag 30. september. 

Du er velkommen – enten du er leder selv, eller jobber i HR og trenger et alternativt utviklingsprogram for dine ledere.  

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Torsdag 30. september, 09:00-09:30


Jannecke Bugge

Head og Leadership Development

Jannecke jobber til daglig med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.


Anna Svanberg

Senior Advisor Leadership Development

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. 

Ønsker du å vite mer om programmet?

Lederboosten - Løft ditt lederskap!

Les mer om kurset her!
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger