Meld deg på våre webinarer!

Webinar Coaching: Hva er fordelen – hvorfor har ikke alle en coach?

I en travel hverdag er det lett å bli oppslukt i arbeidsoppgaver og beslutninger som må fattes, og det er gjerne mindre tid til å reflektere over helheten. Vi får unna det som må gjøres, gjerne på samme måte som vi alltid har gjort.   

Men noen ganger kan det være nyttig å trykke på pauseknappen og gjøre opp status! 

Hvordan håndterer du rollen din? Hva fungerer, og hva bør du endre? Hvilke grep kan du gjøre for å prestere bedre? Og hvordan har du det selv i denne trekanten mellom arbeid/karriere, relasjoner/familie og egen helse/trivsel.  

En coach kan være en god medspiller i en slik refleksjon. Sammen kan dere ta et overordnet blikk på hva som fungerer og hva som eventuelt med fordel kan justeres for at du oppnår en bedre hverdag. Spørsmål fra coachen vil sette i gang nye tankeprosesser hos deg, som bidrar til at du ser tydeligere egne atferds og reaksjonsmønstre. Denne bevisstheten rundt når du presterer på ditt beste vil være nyttig når du tar valg med hensyn til egen karriere og utvikling. Det er også et verdifullt utgangspunkt for å jobbe med egne mål og prestasjonsforbedringer. 

I dette webinaret møter du Einar Wergeland-Jenssen, Adm.Dir i AS3 Norge og Tone Bjærum, Senior Rådgiver Lederutvikling i AS3 Transition. Begge er opptatt av hvilken nytte både ledere og medarbeidere kan ha av god coaching, og ser frem til å dele sine tanker med deg.

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 12. oktober, 09:00-09:30


Einar Wergeland-Jenssen

Adm. dir/MD

Einar er administrerende direktør i AS3 Norge. Han er utdannet psykolog – med fordypning i organisasjonspsykologi. Einar har over 20 års erfaring innen organisasjons- og lederutvikling – både som leder og konsulent.

Tone Bjærum

Tone Bjærum

Senior Advisor Leadership Development

Tone er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en master innen organisasjon og markedsføringsledelse fra University of Oregon. Hun er opptatt av å se på karrieren som et spennende klatrestativ i stedet for en karrierestige, hvor man griper nye fristende muligheter.

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger