Meld deg på våre webinarer!

Webinar Viktigheten av tydelig ledelse under nedbemanning

Velkommen til webinar  om Viktigheten av tydelig ledelse under en nedbemanning 19. oktober

Omstillinger og nedbemanninger er krevende prosesser for alle involverte. Noen er direkte berørte som overtallige, mens andre skal fortsette i bedriften og forsøke å opprettholde motivasjon og arbeidsmoral. 
God, trygg og tydelig ledelse er en av de viktigste faktorene for at alle berørte får en opplevelse av en respektfull og god prosess. 

Vi tar for oss hva dette betyr i praksis, deler erfaringer og snakker om hvordan lederskap i krisesituasjoner kan gjennomføres. 

  • Hva er tydelig ledelse? 
  • Hvilke utfordringer gjentar seg for ledere 
  • Hvordan rigger man ledere for suksess i prosessen 

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 19. oktober, 09:00-09:30


Maja Vikan

Senior Advisor Career Services

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.


Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger