Meld deg på våre webinarer!

– hvordan kan det bidra til å øke effektiviteten? Empatisk ledelse

Når du er leder – uansett hvor lenge du har vært i rollen din, eller hvor hardt du har jobbet for å komme dit du er i dag – så er du en overhead kost, så lenge du ikke får frem det beste i de menneskene du leder. Dessverre glemmer mange ledere nettopp dette. Det er din jobb som leder å tilrettelegge for at medarbeiderne lykkes.

Det viser seg å ligge en enorm kraft i å få medarbeiderne til å føle seg meningsfulle, motiverte og som en del av noe større enn seg selv. Når medarbeidere opplever dette, så er de svært verdifulle for organisasjonen og skaper bedre resultater enn mennesker som ikke opplever det samme.

Tirsdag 25. mai holder Jannecke Bugge og Anna Svanberg et webinar om empatisk ledelse og hvordan det kan bidra til å ha effekt for organisasjonen.

De vil blant annet snakke om:

  • Hva empatisk ledelse er?
  • Misforståelser om empatisk ledelse
  • Hvordan innta en empatisk tilnærming i praksis

Webinaret passer for alle ledere, HR-medarbeidere som jobber med organisasjon og ledelse, samt mennesker som generelt er interessert i tema empati og ledelse.

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 25. mai 09:00-09:30

Anna Svanberg

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. Hun har tidligere også vært rådgiver innenfor HR og organisasjonsutvikling.

Mer om Anna

Jannecke Bugge

Jannecke Bugge

Daglig leder AS3 Transition

Jannecke jobber til daglig med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

 

Mer om Jannecke
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger