Meld deg på våre webinarer!

Forberede en Nedbemanningsprosess

Velkommen tilwebinar; «Forberede en nedbemanningsprosess» 26. januar.  

Det erlite anneti etarbeidslivsom er så belastende som å mistejobben.Selv om permitteringsordningen ble forlenget er det flere som må ty til nedbemanning for å sikrebedriftens overlevelse.   

Vi dykkerinnihvavi oppleversomviktig å huske påi en tidlig fasenår ennedbemanningsprosessplanlegges. Vi deler erfaringer fra fjoråret hvor visnakket med flere kunder som stod isituasjoner hvor ansatte strittet imot. Hvordan kunne denne motstandenblitt dempet?

En nedbemanningsprosess er eksamen i lederskap og mange er ikke godt nok forberedt. Vi ønsker at du skal ta med deg:Hvordan du som leder eller HR kan forberededegbest muligtil ennedbemanningsprosess. 

Richard Thorsen og Maja Vikan deler erfaringer ogrådgirhva som erviktig å huske på før du skal gjennomføre en nedbemanning.     

    

Tidspunkt: Tirsdag 26. januar kl. 09:00 – 09:30  

Webinaret er kostnadsfritt.

Meld deg på i linken under. Du vil i god tid før få en mail med link til webinarløsningen. 

Underveis vil du kunne sende spørsmål til Richard og Maja, som vil besvare spørsmål mot slutten av webinaret.

Velkommen!

 

Meld deg på

Richard Thorsen portrett

Richard Thorsen

Seniorrådgiver

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

Les mer om richard

Maja Vikan portrett

Maja Vikan

Seniorrådgiver

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Les mer om Maja
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger