Meld deg på våre webinarer!

Hvordan utvikle en læringskultur gjennom Tilbakemeldinger

Ønsker du deg flere tilbakemeldinger? Vet du hvordan du kan tilbakemeldinger som gir effekt? Har dere en kultur som kjennetegnes av læring og utvikling?   

 

Vi nærmer oss snart et år med en pandemi som har utfordret oss på mange plan, både som mennesker og som organisasjon. I mange av disse utfordringene ligger det kilde til mye læring. Er din organisasjon rigget til å dra nytte av denne læringen?  

En læringskultur kjennetegnes blant annet av at medarbeiderne i organisasjonen føler at de trygt kan være uenig med andre og stille naive spørsmål. At medarbeiderne er villige til å ta en risiko og utforske det ukjente, og at lederne signaliserer at det er viktig og nødvendig å bruke tid på å identifisere problemer, dele kunnskap og reflektere.  

I dette webinaret vil Jannecke Bugge og Anna Svanberg fortelle mer om hvordan en læringskultur kan utvikles gjennom Growth Mindset og feedback. De vil blant annet gå inn på: 

  • Hva som kjennetegner en læringskultur 
  • Hva Growth Mindset er, og hvordan det kan bidra til å støtte læring og utvikling 
  • Hvordan du kan gi tilbakemeldinger som har effekt  

Dette er et webinar som passer for alle som er interessert i personlig og organisatorisk utvikling.  

 

Tidspunkt: Tirsdag 9. februar kl. 09.00 – 09.30 

Webinaret er kostnadsfritt. 

Meld deg på i linken under. Du vil i god tid før  en mail med link til webinarløsningen 

 

Velkommen! 

Meld deg på her

Foredragsholdere

Tirsdag 9. februar, 09:00-09:30

Anna Svanberg

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. Hun har tidligere også vært rådgiver innenfor HR og organisasjonsutvikling.

Les mer om Anna

Jannecke Bugge

Jannecke Bugge

Daglig leder AS3 Transition

Jannecke jobber til daglig med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

Les mer om Jannecke
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger