Meld deg på våre webinarer!

Lederutvikling Ny som leder?

Ble du leder fordi du utmerket deg i organisasjonen?

Det er i så fall en veldig vanlig vei inn i ledelse. Mange takker ja til å bli leder fordi det er en karrieremulighet som virker naturlig. Men hvor mange har egentlig reflektert nøye over hva det betyr å påta seg et lederansvar?

Mange opplever at det å tre inn i en lederrolle er noe ganske annet enn det de hadde forestilt seg. En lederrolle kommer med mange forpliktelser og forventninger. Både fra organisasjonen, medarbeiderne man skal lede, men også nye forpliktelser til en selv. Da er det lett å gå seg litt vill.

I dette webinaret vil Einar Wergeland-Jenssen og Anna Svanberg dele noen av sine refleksjoner, og komme med gode råd til hvordan du kan bli en ansvarlig leder.

De vil blant annet snakke om:

  • Ledelse er et aktivt valg du har takket ja til
  • Hva du forplikter deg til når du takker ja til rollen
  • De krevende situasjonene lederrollen kommer med
  • Ledelse trenger ikke å være ensomt

Vi håper at webinaret vil gi deg inspirasjon til å reflektere over valget du har gjort, og tre inn i den fulle lederrollen, kanskje på en litt annen måte enn du er vant med.

Webinaret passer godt for ledere, de som drømmer om å en dag bli ledere og HR-medarbeidere som jobber med lederutvikling.

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 20. april, 09:00

Anna Svanberg

Anna Svanberg

Seniorrådgiver

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. Hun har tidligere også vært rådgiver innenfor HR og organisasjonsutvikling.

Les mer om Anna

Einar Wergeland-Jenssen

Einar Wergeland-Jenssen

Administrerende direktør AS3 Norge

Einar er administrerende direktør i AS3 Norge. Han er utdannet psykolog – med fordypning i organisasjonspsykologi. Einar har over 20 års erfaring innen organisasjons- og lederutvikling – både som leder og konsulent.

Les mer om Einar
Ta kontakt med oss

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg om HR-relaterte problemstillinger